דבורה א. TEAM PAGE
Visit Main Campaign Page₪1,100
סל פורים למשפחה ברוכת ילדים₪750
סל פורים למשפחה₪550
סל פורים לזוג₪360
סל פורים לאדם₪241,002
Donors
Sort By
אנונימי
₪72
לזכות פרומט רבקה בת חנה הדס להצלחה
Donated to:
אנונימי
₪150
Donated to:
אנונימי
₪180
Donated to:
רות יעקובי
₪50
עם ישראל
Donated to:
Donors
Sort By
CAMPAIGN MATCHERS
יש דברים שפורים לא שלם בלעדיהם
כולנו נרגשים ומתארגנים ליום השמח והמבדח בשנה, עם תחפושות, תכניות למשתה הפורים מתוך שמחה, הכנות לקריאת המגילה (הפרטית שלנו - וגם לזכות עוד ועוד יהודים) וכמובן משלוחי מנות מכובדים ליקרים לנו. בין כל אלה, המצווה שהשמחה לא מלאה בלעדיה היא מתנות לאביונים. זה מה שמאפשר לאלה שיש להם פחות, לשמוח בפורים ולקיים את כל המצוות האחרות בעצמם.
וכפי שכתב הרמב"ם: "מוטב לאדם להרבות במתנות אביונים מלהרבות בסעודתו ובשלוח מנות לרעיו, שאין שם שמחה גדולה ומפוארה אלא לשמח לב עניים ויתומים ואלמנות וגרים, שהמשמח לב האומללים האלו דומה לשכינה שנאמר 'להחיות רוח שפלים ולהחיות לב נדכאים'."
הנתינה של כולל חב"ד
לאורך כל השנה אנו בכולל חב"ד צפת דואגים בדיוק להם: הנזקקים, הקשישים העריריים, האימהות החד הוריות וילדיהן, המשפחות מהשכבות החלשות. אנו מעניקים להם מעטפת עשירה בשגרה ובימים מיוחדים, המאפשרת להם לחיות בכבוד: סלי מזון וציוד חם לחורף ועד שוברים לרכישת ביגוד ומכירות מסובסדות; מועדוניות לילדים ופעילות פנאי לאימהות ועד פרויקטים להעצמה, סיוע בחגים ועוד ועוד.
מתנות לאביונים בקופה של רבותינו נשיאינו - זו 100% שמחה!
גם בפורים אנו שם עבורם, מדי שנה, עם חלוקת מתנות לאביונים בהיקף של מאות אלפי שקלים, באופן מיוחד. התרומה ניתנת בכבוד ובצנעה, כדי לשמור על כבודה של המשפחה, והולכת במלואה אל המשפחה – 100% נתינה מכל הלב! כפי המנהג, הכסף ניתן "בו ביום" ומשמח מאות ילדים ומבוגרים.
תרמו עכשיו ויחד נעשה להם פורים שמח >>
ניתן לתרום גם באמצעות
העברה בנקאית
לחשבון על שם כולל חב"ד צפת
בנק פועלי אגודת ישראל (52)
סניף חיפה (187)
מס' חשבון 574538
לציין בהערה "מתנות לאביונים"
התרומה מוכרת למס ע"פ סעיף 46